Kollegorna drar till Malaysia

18 Jun

Kollegorna åker i morgon till Kuala Lumpur för att medverka vid ”The 14th International Conference on Thinking”. Där vi inte bara kommer att vara deltagare uta även medverka med två bidrag. Själv är jag hemma med lille sonen.

Det slår mig att det inte twittras något om den faktiskt enormt stora konferensen, att det inte bloggas något om det direkt, samt att de som står för konferensens officiella hemsida, inte verkar ha koll på det där med RSS-flöden, bloggar och liknande. Hemsidan är faktiskt lite gräslig på sätt och vis. Min tes är att de tänkare, till stor del pedagoger, som är på konferensen inte riktigt ligger i fas med resten av den nu mer och mer sociala community-stinna omvärlden. Är det en åldersfråga kanske? Kollegorna får rapportera om hur mycket av IKT de hittar på konferensen. Förra konferensen i Norrköping hade inte mycket av IKT i programmet.

Naturligtvis kommer mina kollegor att blogga och twittra direkt från konferensen. Du hittar bloggen här: http://14icot.wordpress.com, och twitter under: http://twitter.com/johanneshedberg

Annonser

Ett svar to “Kollegorna drar till Malaysia”

  1. anne-marie körling juni 24, 2009 den 5:43 e m #

    Lysande. Tusen tack. A-M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: